Pagina 1 din 2.
1 2 »

Mobila bucataie Catalina - Fronturi lemn masiv

Bucataria Catalina a fost executata la comanda si montata pentru un client din Timisoara. Fronturile sunt din lemn masiv de frasin, vopsite nuc inchis. S-au folosit balamale Blum Cliptop cu Bluemotion si mecanisme de sertare cu laterale metalice amortizate la inchidere Blum Tandembox Antaro. Pe usa orizontala de deasupra frigiderului am montat lifturi de ridicare amortizate la inchidere Blum Aventos HK-S. Plinta si cornisa ornamentala sunt din MDF furniruit cu furnir de frasin si imbinate la 45 grade. Pretul afisat se refera la Configuratia Standard Lemn Masiv. Pentru mai multe informatii, click aici.

RON 7,850
Detalii

Bucatarie Georgia - fronturi lemn masiv

Lemnul masiv de frasin este materialul ideal pentru bucatariile clasice unde aspectul impunator trebuie sa fie sustinut de o rezistenta buna in timp. Din acest motiv pentru realizarea bucatariei Georgia s-au folosit fronturile din lemn masiv importate din Italia. Acestea pot fi baituite si lacuite ca si in cazul bucatariei Georgia, astfel fibra naturala a lemnului este puternic vizibila. De asemenea exista si posibilitatea in care materialul este vopsit opac. In acest caz fibra lemnului ramane in continuare vizibila dar culoarea poate fi aleasa dupa dorinta beneficiarului, aici paleta de culori fiind practic nelimitata. Lucrarea a fost realizata in Centrul Vechi al Brasovului iar beneficiarul si-a dorit cateva elemente absolut necesare pentru o amenajare traditionala: in partea superioara corpurile suspendate sunt accesorizate cu cornisa decorativa, iar corpurile de jos au picioarele mascate de o plinta decorativa profilata. Suspendatele din vecinatatea hotei au sticla tip vitraliu ce incorporeaza un medalion central cu model floral. Acelasi tip de model floral se regaseste si la manerele antichizate cu insertie ceramica.  Accesorizarea bucatariei este in schimb foarte moderna: Cuptor electric multifunctional, plita cu gaz pe suport ceramic-sticla , hota aspiranta - toate acestea in finisaj negru. Chiuveta este din material compozit usor de curatat iar blatul de lucru laminat este termorezistent.  De asemenea usile si sertarele se inchid silentios. Am folosit pentru aceasta bucatarie balamale Blum si sertare Grass, produse in Austria pentru a ne asigura de o durata de utilizare cat mai indelungata a mobilierului.    Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi Lemn Masiv , si include TVA.  Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 7,540
Detalii

Bucatarie Den Haag - Fronturi lemn masiv fag

Bucataria Den Haag a fost realizata la comanda in atelierul nostru din Brasov, si asamblata intr-un apartament din centrul orasului Haga, mobilierul fiind transoportat in Olanda sub forma de module independente. Asamblarea a fost facuta de catre echipa noastra de montaj la fata locului. Pentru realizarea mobilierului au fost folosite cele mai bune materiale si sisteme disponibile. Fronturile sunt realizate din lemn masiv, blatul de lucru este relaizat din compozit Kerrock(R) iar feroneria de montaj si accesoriile functionale sunt de cea mai buna calitate: sertare metalice cu amortizare integrata Grass Nova Pro, balamale Blum Clip Top, accesorizare pentru corpul de colt, cos jolly, etc.  Blatul Kerrock(R) permite instalarea chiuvetei pe solutie sotto-top (undermount) , aceasta fiind realizata din acelasi material cu blatul de lucru imbinarea dintre cele doua este invizibila. Acelasi material este folosit si pentru blatul insulei care are in mijolc instalat un accesoriu cu trei prize pentru aparatajul de bucatarie. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi Lemn Masiv , si include TVA.  Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 7,130
Detalii

Bucatarie Artemys - Fronturi lemn masiv stejar vopsit

Bucatarie Artemys - fronturi lemn masiv frasin vopsit si antichizat. La conceperea bucatariei Artemys s-a pornit de la ideea folosirii din plin a materialelor de buna calitate rezultatul dorit fiind crearea unei amenajari somptuase care sa poata face in acelasi timp fata cerintelor de expluatare specifice unei bucatarii. Fronturile sunt realizate cu rame din lemn masiv de frasin vopsit si antichizat, panourile centrale ale usilor sunt furniruite in acelas finisaj rezistent la umezeala si uzura. Blatul de lucru realizat din granit natural este foarte rezistent la uzura din bucatarie iar suprafata lucioasa a acestuia expune vederii mici insertii de cristale de mica ce dau acestuia un aspect deosebit. Mici detalii completeaza aceasta amenajare: manere antichizate bronz cu insertie ceramica si motive florale serigrafiate pe suprafata, cornisa furniruita si antichizata , gardulet cu elemente frezate panouri de usi perforate ... Pentru a asigura o folosinta indelungata mobilierului elementele functionale ale acestuia sunt ultramoderne in nota contrastanta cu exteriorul clasic. Am folosit sisteme de sertare metalice cu amortizare integrata ce ruleaza silentios , suporta sarcini mari si reglaje precise. Balamalele permit reglarea si demontarea usoara a usilor si sunt prevazute cu amortizoare ce previn trantirea accidentala a usilor. Aparatura incorporabila in finisaj traditional este de asemenea moderna ca si functionalitate cuptorul, plita chiuveta si hota fiind ele insusi piese de decor in aceasta bucatarie. Masina de spalat vase precum si combina frigorifica sunt complet integrate in mobilier. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi Lemn Masiv , si include TVA.  Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 7,720
Detalii

Bucatarie Miami - Fronturi lemn masiv tei

Bucataria Miami a fost executata la comanda in imprejurimile Brasovului si face parte dintru-un ansamblu ce contine si partea de living-sufragerie ce poate fi vizualizata aici. Constructia locuintei asigura un spatiu deschis pentru mare parte din primul nivel in care sa se regaseasca bucataria, zona de luat masa si sufrageria. De aceea beneficiarul si-a dorit crearea unei zone de departajare intre bucatarie si locul de luat masa realizat cu elemente de mobilier pentru ca si spatiul sa fie impartit usor si functional fara dezavantajele date de rigiditatea si lipsa de caldura a peretilor din zidarie. S-a procedat la o constructie de forma literei "U"  iar zona de bucatarie contine toate elementele functionale ale acesteia cum ar fi plita si ciuveta incorporate in blat, masina de spalat vase, cuptorul electric si cuptorul cu abur de asemenea incorporabile. Blatul de lucru este realizat din marmura naturala. Mai se regasesc aici sertarele realizate cu mecanisme amortizate la inchidere Hettich InnoTech Germania  precum si coloana extractibila cu cosuri pentru depozitarea alimentelor. Ca si in cazul celorlalte bucatarii KALAMI STAR balamalele folosite sunt de cea mai buna calitate Blum Clip-Top Austria dotate cu elemente de amortizare Blumotion. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi Lemn Masiv , si include TVA.  Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 7,190
Detalii
Pagina 1 din 2.
1 2 »

Despre noi

Kalami Star

Mobilierul personalizat reprezinta o sansa de exprimare a sinelui in siguranta propriului camin, de imbinare perfecta a utilitatii sale cu imaginatia ta, si are la noi cel mai bun raport calitate pret.

Va oferim o prima treapta - designuri deja finalizate, modele ce reprezinta o sursa de inspiratie in cautarea solutiei perfecte pentru dumneavoastra. Echipa noastra este oricand pregatita sa va ofere sprijinul de care aveti nevoie, sa va ofere idei, astfel incat insasi derularea proiectului dumneavoastra sa fie o bucurie, si nu doar produsul final.

In sectiune "produse" puteti vedea exemple in acest sens. Toate produsele (cu execptia aparaturii si a scaunelorprezentate pe acest site sunt concepute si realizate de catre noi. Mobilierul a fost livrat si montat de catre echipa noastra. Fotografiile sunt realizate in locuintele beneficiarilor, cu acordul acestora, dupa finalizarea montajului.

Promotii

LIVRARI SI IN BUCURESTI

Produsele Kalami Star sunt realzate numai pe baza de comanda. Acestea sunt executate in atelierul nostru si sunt livrate si montate GRATUIT pentru clientii nostrii din Brasov si imprejurimi. Calitatea montajului este foarte importanta si este esential ca acesta sa fie executat de catre personal calificat din cadrul societatii noastre. In aceste conditii suntem asigurati ca putem oferii garantie de 24 luni pentru mobilier, si garantii extinse (ex. 5 ani - sertare Grass).

Masuratori Gratuite

In Brasov si in imprejurimi ne deplasam GRATUIT pentru masurarea spatiilor ce trebuiesc mobilate. Ne folosim de experienta acumulata pentru a va propune cele mai bune solutii de amenajare pentru spatiile dumneavoastra.

Proiectare 3D asistata

Pornim proiectul de la o foaie si un creion. Dar nu ne oprim aici. Fiecare lucrare Kalami Star este prelucrata folosind programe dedicate 3D pentru prezentare proiectului si pentru implementarea lui in productie. Exemple gasiti aici.

Powered by MaxVision

Copyright 2024 © All rights reserved. www.kalamimobile.ro

sus