PAL melaminat

Folosimi PAL melaminat productite Egger Austria, intr-o varietate mare de decoruri. Grosimile materialului sunt de 18, 25, 36 mm. Muchiile panourilor se cantuiresc cu ABS 0.4 mm si 2 mm grosime. In cazul fronturilor - usi si sertare se folosesc intotdeauna canturi ABS de 2 mm pentru o mai buna rezistenta la uzura si umiditate.

Detalii

MDF Infoliat sau vopsit

MDF - se foloseste cu precadere la realizarea fronturilor de mobilier - fete de usi si sertare principalele avantaje fiind date de rezistenta mai mare la uzura si umezeala. Este princopala recomandare pentru fronturile mobilieruluui de bucatarie dar poate fi folosit si in alte aplicatii. MDF - ul infoliat este acoperit cu o folie PVC , folia fiind aplicata pe toata suprafata panoului si pe partile laterale, astfel incat nu exista mucihii expuse. Panoul de usa va avea toate muchiile rotunjite si netaioase. Exista finisaje mate si lucioase, si pot fi practicate si frezari decorative pe suprafata penrtu mobilier clasic sau rustic. MDF-ul vopsit prezinta aceleasi avantaje ca si cel infoliat dar suprafata acestuia este vopsita si lacuita si are un grad de luciu mai ridicat. Se recomanda pentru aplicatii la care se doreste un impact vizual puternic. MDF-ul HI GLOSS  prezinta un luciu ridicat  90 - 95 % si o planeitate a suprafetei aproape perfecta. Se folosesc pentru margini canturi ABS lucioase, in aceleasi finisaje cu cele ale panourilor tehnologia de prelucrare fiind asemanatoare cu cea de la PAL melaminat - taiere si cantuire.

Detalii

Fronturi lemn masiv

Folosim fronturi de lemn masiv importate din Italia. Exista mai multe modele disponibile finisajele fiind de cea mai buna calitate iar esentele lemnului sunt diverse: tei, frasin, stejar, mesteacan. Culorile sunt obtinute prin baituire si lacuite sau vopsire a suprafetei. Lacurile sunt ecolologice, pe baza de apa, si protejaza lemnul pentru a putea fi folosit la mobilierul de bucatarie. De asemenea exista alte repere ce vin in completarea fornturilor masive pentru bucatarii: cornisa, plinta din MDF furniruit, gardulete decorative, piloni decorativi. Se pot realiza astfel bucatarii clasice dar si biblioteci, vitrine pentru sufragerie, dormitoare etc. Usile de vitrina au sticla tip vitraliu sau pictata,  iar butonii si manerele sunt antichizate si au insertii de ceramica sergrafata cu modele decorative.

Detalii

Blaturi de bucatarie din compozit Kerrock(R)

Kerrock-ul este materialul cel mai versatil folosit de Kalami Star  pentru blaturile de bucatarie datorita proprietilor sale. Este un material compozit format din minerale acrilice si rasini, colorat in masa aspectul final fiind foarte asemanator cu piatra naturala. Suprafata este neteda putand fi slefuita in diverse grade de luciu, culoarea materialului este distribuita uniform in masa acestuia, iar in cazul unor accidente si deteriorari prin lovituri puternice exista posibilitatea de a fi reslefuit si readus la forma initiala. Din cauza proprietatilor antibacteriene si lipsa porozitatii este recomandat pentru bucatarii, bai si zone unde curatarea se face frecvent cum ar fi cabinete medicale, institutii, spatii publice. In aplicatiile pentru bucatarii, blaturile de Kerrock sunt montate pe un suport din material lemnos. Blaturile sunt bordurate cu lipituri invizibile pe toate canturile si datorita rezistentei la apa pot fi incorporate aparatele electrocasnice pe solutie sotto-top (undermount) inclusiv chiuvete turnate din Kerrock . Este disponibila o gama larga de culori , potrivite atat pentru bucatarii traditionale cat si pentru moderne. Pe langa acestea exista si varianta translucida a materialului ce poate fi folosita in aplicatii decoratove si iluminata din interior pentru un efect optic impresionant.

Detalii

Blaturi de bucatarie laminate

Blaturile de bucatarie laminate  au  grosimea de 38 de milimetrii, interiorul blatului este realizat din PAL, iar suprafata de lucru este acoperita cu melamina rezistenta la uzura si temperatura. Partea frontala a blatului de bucatarie este rotunjita si protejata la umezeala. Imbinarea blatului cu peretele bucatariei se protejaza cu un profil inaltator din aluminiu. Sunt blaturile cel mai des folosite pentru bucatarie fiind accesibile ca si pret si rezistente in timp.

Detalii

Despre noi

Kalami Star

Mobilierul personalizat reprezinta o sansa de exprimare a sinelui in siguranta propriului camin, de imbinare perfecta a utilitatii sale cu imaginatia ta, si are la noi cel mai bun raport calitate pret.

Va oferim o prima treapta - designuri deja finalizate, modele ce reprezinta o sursa de inspiratie in cautarea solutiei perfecte pentru dumneavoastra. Echipa noastra este oricand pregatita sa va ofere sprijinul de care aveti nevoie, sa va ofere idei, astfel incat insasi derularea proiectului dumneavoastra sa fie o bucurie, si nu doar produsul final.

In sectiune "produse" puteti vedea exemple in acest sens. Toate produsele (cu execptia aparaturii si a scaunelorprezentate pe acest site sunt concepute si realizate de catre noi. Mobilierul a fost livrat si montat de catre echipa noastra. Fotografiile sunt realizate in locuintele beneficiarilor, cu acordul acestora, dupa finalizarea montajului.

Promotii

LIVRARI SI IN BUCURESTI

Produsele Kalami Star sunt realzate numai pe baza de comanda. Acestea sunt executate in atelierul nostru si sunt livrate si montate GRATUIT pentru clientii nostrii din Brasov si imprejurimi. Calitatea montajului este foarte importanta si este esential ca acesta sa fie executat de catre personal calificat din cadrul societatii noastre. In aceste conditii suntem asigurati ca putem oferii garantie de 24 luni pentru mobilier, si garantii extinse (ex. 5 ani - sertare Grass).

Masuratori Gratuite

In Brasov si in imprejurimi ne deplasam GRATUIT pentru masurarea spatiilor ce trebuiesc mobilate. Ne folosim de experienta acumulata pentru a va propune cele mai bune solutii de amenajare pentru spatiile dumneavoastra.

Proiectare 3D asistata

Pornim proiectul de la o foaie si un creion. Dar nu ne oprim aici. Fiecare lucrare Kalami Star este prelucrata folosind programe dedicate 3D pentru prezentare proiectului si pentru implementarea lui in productie. Exemple gasiti aici.

Powered by MaxVision

Copyright 2024 © All rights reserved. www.kalamimobile.ro

sus