Pagina 1 din 7.
1 2 ... 6 7 »

Dormitor Adriana

Dormitorul Adriana are in componenta un dulap cu usi glisante, o comoda cu 6 sertare si 2 noptiere. Pentru dulap s-a folosit sistem de glisare Hafele ADoor Eco (Germania), amortizat la inchidere, iar compartimentarea interioara a fost stabilita pe baza dorintelor clientului. Pentru comoda si noptiere s-au folosit glisiere Blum Tandem amortizate la inchidere si profile Gola, care inlocuiesc traditionalele manere.

Detalii

Camera de copii Pink

Mobilierul este impartit pe doua zone, prima dintre ele contine biroul pentru PC si etajerele aferente acestuia, iar cea de a doua zona este formata din paturi si dulapurile pentru haine. Patul de sus este fix iar sub acesta culiseaza un al doilea pat, pentru cazul in care este necesar pentru un copil venit in vizita. Culorarea aleasa a fost o combinatie a doua nuante de roz mai inchis si mai dechis, intreg mobilierul a fost realizat din PAL melaminat de 18 mm grosime. Placile au fost bordurate cu canturi ABS de 0.4 si 2 mm grosime.

Detalii

Dormitor Ginger - Dulap cu 6 usi

Dormitorul Ginger este fabricat in culorile wenge si alb cu insertii florale serigrafiate si contine: Pat cu 2 noptiere Comoda cu 3 sertare Oglinda Dulap cu 6 usi batante si doua sertare

RON 3,750
Detalii

Dormitor Tina

Mobila a fost realizata din PAL melaminat de 18 si 25 mm grosime. S-au foiosit pentru bordurarea panourilor canturi ABS de 0.4 si 2 mm grosime. Dormtorul Tina este compus din pat, dulapuri si comoda cu sertare si usi batante. Patul este prevazut cu mecanism de ridicare a saltelei si spatiu de depozitare sub saltea, astfel se obtine un spatiu generos pentru lenjeria de pat sau alte obiecte voluminoase. Acest tip de pat poate fi configurat si pe alte dimensiuni de saltea. Dulapurile au mecanisme de culisare a usilor cu sine de aluminiu iar usile sunt segmentate si incadrate de profile melalice prevazute cu perie impotriva prafului. Acest tip de dulap poate fi configurat pe orice dimensiune a spatiului disponibil. Usile pot fi prevazute si cu oglinda.

Detalii

Dressing Cappucino

Dulapul Cappucino a fost realizat folosind o structura interna din PAL melaminat peste care au fost aplicate usile culisante MDF lucios cu insertie metalica decorativa si aluminiu. Modelul decorativ este specific MDF-uli si se gaseste intr-o varietate de forme si culori.  Fiecare usa are marginile relizate din profile de aluminiu cu rol de maner si este accesorizata cu un sistem de amortizare la inchidere ce previne accidentele la manevrarea usii, aceasta avand o greutate consistenta. Culisarea se face usor si silentios pe sine de aluminiu. Interiorul este accesorizat dupa necesitatile beneficiarului cu bare de haine, polite si sertare interne. Exista doua module simetrice care impreuna formeaza o lungime de aproximativ 4 m. Inatimea dulapului este apropiata de cea a tavanului cu un mic spatiu de ventilare deasupra, iar profunzimea de 65 cm este suficienta chiar si pentru cele mai voluminoase haine.

Detalii

Ergo 14 - dimensiune 90 x 200 cm

Saltelele vacumate Ergo14 au miezul realizat din Eliocel, materialul de bază a saltelelor ortopedice de generaţie nouă, care  prin structura celulară asigură o bună aerisire a corpului, permitind o relaxare eficientă în timpul somnului. Exteriorul saltelei este imbracat intr-o husa traditionala din bumbac. Sunt saltele de duritate mai mare, fără arcuri, foarte uşoare, ce asigura o susţinere perfectă a coloanei. Fabricate la grosimea de 14 cm, asigură o susţinere bună pentru o greutate corporală până la 90 de kg/ persoană, putând fii folosite pe orice suport. Se recomanda pentru o mai buna aerisire suportul lamelar. Pot fi de asemenea comandate si in grosimi mai mari de 14 cm (pana la 20 cm grosime) potrivite pentru utilizatori cu greutate corporala mai mare. Garantia oferita pentru acest tip de saltea este de 2 ani, iar durata medie de utilizare recomandata de catre producator este de 10 ani.

RON 487
Detalii
Pagina 1 din 7.
1 2 ... 6 7 »

Despre noi

Kalami Star

Mobilierul personalizat reprezinta o sansa de exprimare a sinelui in siguranta propriului camin, de imbinare perfecta a utilitatii sale cu imaginatia ta, si are la noi cel mai bun raport calitate pret.

Va oferim o prima treapta - designuri deja finalizate, modele ce reprezinta o sursa de inspiratie in cautarea solutiei perfecte pentru dumneavoastra. Echipa noastra este oricand pregatita sa va ofere sprijinul de care aveti nevoie, sa va ofere idei, astfel incat insasi derularea proiectului dumneavoastra sa fie o bucurie, si nu doar produsul final.

In sectiune "produse" puteti vedea exemple in acest sens. Toate produsele (cu execptia aparaturii si a scaunelorprezentate pe acest site sunt concepute si realizate de catre noi. Mobilierul a fost livrat si montat de catre echipa noastra. Fotografiile sunt realizate in locuintele beneficiarilor, cu acordul acestora, dupa finalizarea montajului.

Promotii

LIVRARI SI IN BUCURESTI

Produsele Kalami Star sunt realzate numai pe baza de comanda. Acestea sunt executate in atelierul nostru si sunt livrate si montate GRATUIT pentru clientii nostrii din Brasov si imprejurimi. Calitatea montajului este foarte importanta si este esential ca acesta sa fie executat de catre personal calificat din cadrul societatii noastre. In aceste conditii suntem asigurati ca putem oferii garantie de 24 luni pentru mobilier, si garantii extinse (ex. 5 ani - sertare Grass).

Masuratori Gratuite

In Brasov si in imprejurimi ne deplasam GRATUIT pentru masurarea spatiilor ce trebuiesc mobilate. Ne folosim de experienta acumulata pentru a va propune cele mai bune solutii de amenajare pentru spatiile dumneavoastra.

Proiectare 3D asistata

Pornim proiectul de la o foaie si un creion. Dar nu ne oprim aici. Fiecare lucrare Kalami Star este prelucrata folosind programe dedicate 3D pentru prezentare proiectului si pentru implementarea lui in productie. Exemple gasiti aici.

Powered by MaxVision

Copyright 2024 © All rights reserved. www.kalamimobile.ro

sus