Pagina 2 din 4.
« 1 2 3 4 »

Mobila bucatarie Vancouver - Fronturi MDF infoliat lucios

Bucataria a fost realizata la comnada pornind de la dimensiunile spatiului disponibil respectand nevoile beneficiarului. S-a folosit pentru fronturi MDF infoliat lucios, material cu excelente calitati privind aspectul si usurinta intretinerii. S-a folosit aluminiu pentru realizarea ramelor de usi cu sticla sablata, acelasi material regasindu-se si la manere si plinta. Blatul are groismea de 4 cm, este termorezistent si avand suprafata lucioasa este si foarte usou de intretinut. Toate sertarele, precum si cosul jolly sunt prevazute cu mecanisme de amortizare la inchidere cu ulei, aceste sisteme fiind importate din Austria si garantate de catre producator pentru 60.000 de deschideri la sarcina dinamica de 40 kg. Extragerea sertarului este totala, fara portiuni neaccesibile iar rularea se face foarte silentios. Usile batante sunt prevazute cu amortizor aplicat pe balama, ce preia amortizrea la inchidere usii de la un unghi larg, fiind aproape imposibila trantirea accidentala a acesteia. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor lucios, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,430
Detalii

Bucataria Petra - Fronturi MDF mat

Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor mat, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,340
Detalii

Bucatarie Aura - Fronturi MDF infoliat mat

Bucataria Aura a fost realizata pe comanda intr-o locuinta la casa in Brasov si contine zona de gatit , un bar inaltat pentru un mic dejun rapid si, alaturata, zona de luat masa. S-a dorit o amenajare situata undeva intre clasic si contemporan si de aceea beneficiarul a optat pentru fronturi din MDF infoliat , modelul frezarii fiind simplu si elegant. Alte elemente clasice completeaza amenajarea bucatariei. Hota traditionala are rama din lemn masiv, corpurile suspendate sunt inchise in partea de sus cu o cornisa din MDF. Manerele sunt din metal antichizat iar modelul floral al acestora este serigrafiat pe insertia de portelan a manerului. Blatul de lucru este laminat are grosimea de 38 mm si este etansat la perete cu profil triunghiular in acelas finisaj. Toate mecanismele folosite pentru sertare, si usi au amortizare integrata pentru inchidere silentioasa.  Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor mat, si include TVA. De asemenea modelul Aura include plinta si cornisa MDF specifica acestui model. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 4,330
Detalii

Mobila bucatarie Carmen - Fronturi MDF infoliat lucios

Bucataria Carmen a fost realizata pe comanda in cartierul Racadau din Brasov, cu fronturi de MDF infoliat lucios culoare biege in combinatie cu cires, folosit la blat si la structura interna a corpurilor. Gradul de accesorizare este mare , fiecare sertar fiind gandit pentru anumite articole si echipat cu separatoare dedicate pentru acesta. Puteti vedea sertarele Grass Nova Pro amortizate echipate cu separatoare de tacamuri, separatoare reglabile din lemn pentru farfurii, cosuri de gunoi pentru colectare selectiva. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor mat, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,430
Detalii
Pagina 2 din 4.
« 1 2 3 4 »

Despre noi

Kalami Star

Mobilierul personalizat reprezinta o sansa de exprimare a sinelui in siguranta propriului camin, de imbinare perfecta a utilitatii sale cu imaginatia ta, si are la noi cel mai bun raport calitate pret.

Va oferim o prima treapta - designuri deja finalizate, modele ce reprezinta o sursa de inspiratie in cautarea solutiei perfecte pentru dumneavoastra. Echipa noastra este oricand pregatita sa va ofere sprijinul de care aveti nevoie, sa va ofere idei, astfel incat insasi derularea proiectului dumneavoastra sa fie o bucurie, si nu doar produsul final.

In sectiune "produse" puteti vedea exemple in acest sens. Toate produsele (cu execptia aparaturii si a scaunelorprezentate pe acest site sunt concepute si realizate de catre noi. Mobilierul a fost livrat si montat de catre echipa noastra. Fotografiile sunt realizate in locuintele beneficiarilor, cu acordul acestora, dupa finalizarea montajului.

Promotii

LIVRARI SI IN BUCURESTI

Produsele Kalami Star sunt realzate numai pe baza de comanda. Acestea sunt executate in atelierul nostru si sunt livrate si montate GRATUIT pentru clientii nostrii din Brasov si imprejurimi. Calitatea montajului este foarte importanta si este esential ca acesta sa fie executat de catre personal calificat din cadrul societatii noastre. In aceste conditii suntem asigurati ca putem oferii garantie de 24 luni pentru mobilier, si garantii extinse (ex. 5 ani - sertare Grass).

Masuratori Gratuite

In Brasov si in imprejurimi ne deplasam GRATUIT pentru masurarea spatiilor ce trebuiesc mobilate. Ne folosim de experienta acumulata pentru a va propune cele mai bune solutii de amenajare pentru spatiile dumneavoastra.

Proiectare 3D asistata

Pornim proiectul de la o foaie si un creion. Dar nu ne oprim aici. Fiecare lucrare Kalami Star este prelucrata folosind programe dedicate 3D pentru prezentare proiectului si pentru implementarea lui in productie. Exemple gasiti aici.

Powered by MaxVision

Copyright 2024 © All rights reserved. www.kalamimobile.ro

sus