Pagina 4 din 4.
« 1 2 3 4

Bucatarie Izabella - Fronturi MDF infoliat lucios

Realizata pe comanda in apropierea Brasovului bucataria Izabella contine materiale moderne si usor de intretinut. Fronturile sunt realizate din MDF infoliat lucios iar manerele din Inox de lungime mare au in finisaj semi-mat. Blatul laminat cu suprafata mata, texturata, a fost ales in contrast cu suprafetele lucioase ale fronturilor si ale placarilor ceramice de pe perete. Toate acestea sunt puse in valoare de banda LED ce ilumineaza suprafata de lucru. Banda LED este montata in corpurile suspendate intr-un profil de aluminiu dedicat. Astfel lumina este proiectata in zona de lucru fara a deranja in exterior. Efectul estetic este deosebit si se obtine efectul de "plutire" al corpurilor suspendate. Functional bucataria este realizata pe colt cu plita si chiuveta pe pereti diferiti, iar spatiul de depozitare este suplimentat cu o insula ce contine sub blatul de lucru spatii suplimentare de depozitare. Coltul in partea de jos este accesorizat cu un mecanism de colt  ce functioneaza silentios si amortizat. Pentru sertare si usi toate deschiderile sunt amortizate, mecanismele fiind premium, potrivite pentru o astfel de bucatarie.. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor lucios, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,430
Detalii

Bucatarie Laura - Fronturi MDF antichizat

Bucatariile cu fronturi din MDF antichizat sunt o solutie foarte buna pentru obtinerea unei amenajari in decor clasic pastrand avantajele de ordin practic pe care le au fronturile din MDF infoliat. Acestea sunt usor de curatat, rezistente si stabile in timp. Exista posibilitatea de a alege intre formele canalelor frezate pe suprafata usi, texturile materialului de acoperire su culoarea acestuia. Structura corpurilor este realizata din PAL melaminat 18 mm grosime. Sistemele de deschidere pentru sertare folosesc dispozitive de culisare cu laterale metalice, baza sertarului fiind formata din panouri de 18 mm grosime, iar capacitatea de incarcare a sertarului este de 25 kg. Atat sistemele de sertare cat si balamalele sunt inportate din Germania. Usile rabatabile orizontale sunt prevazute cu pistoane hidraulice amortizate pentru ridicare. Dotarile suplimentare pe care vi le putem oferi sunt practic nelimitate iar in cazul bucatariilor va propunem: - sisteme de amortizare la inchidere pentru sertare si pentru usi - sisteme de ridicare pentru usile de corpuri suspendate, prin culisarea sau fractionarea usii - sisteme de culisare ale usilor sau de culisare a intregului ansamblu interior pentru obtinerea de spatii de depozitare generoase - sisteme de accesorizare ale coltului, rotative sau culisante - organizatoare pentru sertare, pentru tacamuri, pentru seturi de vase pentru produse de curatenie - corpuri si sisteme de iluminat ale mobilierului de bucatarie, cu lampi halogen, lampi neon, sisteme LED.   Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor mat, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,180
Detalii

Bucatarie Tatiana - Fronturi MDF Infoliat lucios

Bucataria Tatiana a fost realizata pe comnanda intr-o casa de langa Brasov, folosind fronturi din MDF infoliat decor lucios. Spatiul generos , corp comun cu livingul a permis realizarea unei amenajari pe trei pereti, cu chiuveta de colt si plita combinata de 90 de cm. Cuptorul este montat la semiinaltime in coloana , iar cuptorul cu microunde fiind neincorporabil si-a gasit locul deasupra cuptorului multifunctional intr-un spatiu din coloana adaptat ca si dimensiune acestuia. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor lucios, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,430
Detalii
Pagina 4 din 4.
« 1 2 3 4

Despre noi

Kalami Star

Mobilierul personalizat reprezinta o sansa de exprimare a sinelui in siguranta propriului camin, de imbinare perfecta a utilitatii sale cu imaginatia ta, si are la noi cel mai bun raport calitate pret.

Va oferim o prima treapta - designuri deja finalizate, modele ce reprezinta o sursa de inspiratie in cautarea solutiei perfecte pentru dumneavoastra. Echipa noastra este oricand pregatita sa va ofere sprijinul de care aveti nevoie, sa va ofere idei, astfel incat insasi derularea proiectului dumneavoastra sa fie o bucurie, si nu doar produsul final.

In sectiune "produse" puteti vedea exemple in acest sens. Toate produsele (cu execptia aparaturii si a scaunelorprezentate pe acest site sunt concepute si realizate de catre noi. Mobilierul a fost livrat si montat de catre echipa noastra. Fotografiile sunt realizate in locuintele beneficiarilor, cu acordul acestora, dupa finalizarea montajului.

Promotii

LIVRARI SI IN BUCURESTI

Produsele Kalami Star sunt realzate numai pe baza de comanda. Acestea sunt executate in atelierul nostru si sunt livrate si montate GRATUIT pentru clientii nostrii din Brasov si imprejurimi. Calitatea montajului este foarte importanta si este esential ca acesta sa fie executat de catre personal calificat din cadrul societatii noastre. In aceste conditii suntem asigurati ca putem oferii garantie de 24 luni pentru mobilier, si garantii extinse (ex. 5 ani - sertare Grass).

Masuratori Gratuite

In Brasov si in imprejurimi ne deplasam GRATUIT pentru masurarea spatiilor ce trebuiesc mobilate. Ne folosim de experienta acumulata pentru a va propune cele mai bune solutii de amenajare pentru spatiile dumneavoastra.

Proiectare 3D asistata

Pornim proiectul de la o foaie si un creion. Dar nu ne oprim aici. Fiecare lucrare Kalami Star este prelucrata folosind programe dedicate 3D pentru prezentare proiectului si pentru implementarea lui in productie. Exemple gasiti aici.

Powered by MaxVision

Copyright 2024 © All rights reserved. www.kalamimobile.ro

sus