Pagina 3 din 4.
« 1 2 3 4 »

Mobila bucatarie Calgary - Fronturi MDF infoliat mat

Pentru realizarea bucatariei Calgary s-au folisit fronturi din MDF infoliat mat. Acesta prezinta toate avantajele infolierii - rezistenta la umezeala,.la uzura, muchiile rotunjite iar datorita suprafetei mate este foarte usor de curatat. Se poate produce intr-o gama variata de decoruri de lemn sau decoruri uni. Pentru bucataria Calgary a fost folosit decorul Stejar Messina fibra lemnului fiind asezata orizontal. Blatul este laminat termorezistent si are grosimea de 38 mm. Atat pentru blat cat si pentru structura a fost folosit decorul Nuc Aida Tabac, iar restul componentelor: manere, profil inaltator, plinta si ramele geamurilor sunt din aluminiu. Feroneria folosita este din gama premium, sertare silentioase cu amortizare la inchidere integrata, balamale cu amortizare si pistoane cu capacitate mare de incarcare. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor mat, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,180
Detalii

Mobila bucatarie Toronto - Fronturi MDF infoliat mat

Bucatariile cu fronturi din MDF antichizat sunt o solutie foarte buna pentru obtinerea unei amenajari in decor clasic pastrand avantajele de ordin practic pe care le au fronturile din MDF infoliat. Acestea sunt usor de curatat, rezistente la umezeala si uzura, si pot fi frezate intr-o gama de modele cu aspect clasic. Bucataria Toronto a fost realizata in atelierul nostru din Brasov iar montajul pe pozitie a fost facut in Onesti unde beneficiarul isi are locuinta. Amenajarea este in forma literei "U" cu bar. Deasupra barului este un corp suspendat pentru pahare ce a fost suspendat in tiranti direct in tavanul locuintei. Marginile acestui corp suspendat sunt bordurate cu profile MDF decorative iar suportii de pahare si tirantii sunt vopsiti negru - antichizat in ton cu amenajarea bucatariei. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor mat, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,180
Detalii

Bucatarie Glamour - front MDF lucios

Impactul vizual a fost foarte important in realizarea bucatariei Glamour. Si avem aici toate ingredientele: fronturi lucioase din MDF, combinatie de mov cu alb, iar usile albe au imprimate in suprafata lor "explozii de cristale". Efectul este deosebit. Dar nu ne-am opirit aici. Manerele cromate au fiecare dintre ele o insertie de cristale ce capteaza privirea.  Lumini, umbre si reflexii domina bucataria Glamour. Ca si functionalitate bucataria este formata din trei zone: La intrare cu frigiderul american side-by-side este incadrat de o constructie pantry fridge - coloane pentru depozitarea alimentelor. Insula domina bucataria si are pe o parte zona de depozitare iar pe partea opusa un bar cu suporti de pahare si bauturi suspendati de tavan. Iar zona de gatit vine in continuarea unui perete curbat. Aici mobilierul se continua dupa forma arcului ce cerc descris de catre perete. O lucrare deosebita plina de provocari si realizata in conformitate cu exigentele aparte ale beneficiarului. Fiind prezentate materiale si solutii constructive aparte pentru acest model de bucatarie pretul pentru Configuratia Standard nu poate fi calculat. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie cu idei si solutii potrivite cazului dumneavoastra, insotite bineinteles de o oferta de pret.

Detalii

Bucatarie Chicago - Fronturi MDF infoliat mat

Bucataria Chicago a fost realizata la comanda in apropierea Brasovului intr-un apartament la bloc. Am foslosit un model de front de MDF infoliat cu frezare tip rama, in finisaj puternic fibrat Merano Natur. Blatul de lucru laminat deschis la culoare contrasteaza cu aparatura neagra. Manerele antichizate si cornisa contribuie la obtinerea unei amenajari in stil clasic.  Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor mat, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,180
Detalii

Bucatarie Daniela - Fronturi MDF Infoliat

Bucataria Daniela a fost realizata pe comanda in spatiul relativ limitat al unui apartament de bloc din Brasov folosindu-se pe cat posibil tot spatiul avut la dispozitie. Imaginile prezentate sunt fotografii reale din locuinta cumparatorului. Beneficiarul a ales pentru aceasta bucatarie fronturile din MDF infoliat cu frezari clasice si se obtine in acest fel caldura fi familiaritatea lemnului pastrand in acelas timp proprietatile de curatare si intretinere foarte usoara specifice MDF-ului infoliat. Spatiile principale de depozitare pentru obiecte mari au fost prevazute in peretele secundar unde isi gasesc loc si cuptoarele, iar zona principala de gatit este compacta si suficient de aerisita. Hota este complet incorporabila acest lucru lucru ce a permis extinderea zonelor de depozitare din corpurile suspendate. Masa este extensibila, la nevoie aceasta putand fi folosita pentru acomodarea ocazionala a unui numar mai mare de persoane, in restul timpului ocupand un spatiu redus. Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor mat, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,180
Detalii

Bucatarie Montreal - Front MDF infoliat lucios

Bucataria Montreal a fost realizata intr-o locuinta din Brasov , iar amenajarea este interesanta din punct de vedere al dispunerii coltului si a gamei de culori ultramoderne. Plita este asezata pe colt iar inchiderea pe lateral se face cu cele doua blaturi vecine intr-un unghi de 45 de grade. Doua cosuri jolly flancheaza plita iar cuptoarele sunt montate in coloana la semiinaltime. Rosul aprins formeaza un contrast interesant cu nuanta de gri specifica aluminului care se regaseste atat la faianta de pe perete cat si la ramele usilor, la blatul de lucru, manere si plinta. . Pretul afisat este valabil pentru Configuratia Standard calculata in varianta cu fronturi MDF infoliat decor mat, si include TVA. Mai multe informatii despre Configuratia Standard gasiti aici.

RON 3,430
Detalii
Pagina 3 din 4.
« 1 2 3 4 »

Despre noi

Kalami Star

Mobilierul personalizat reprezinta o sansa de exprimare a sinelui in siguranta propriului camin, de imbinare perfecta a utilitatii sale cu imaginatia ta, si are la noi cel mai bun raport calitate pret.

Va oferim o prima treapta - designuri deja finalizate, modele ce reprezinta o sursa de inspiratie in cautarea solutiei perfecte pentru dumneavoastra. Echipa noastra este oricand pregatita sa va ofere sprijinul de care aveti nevoie, sa va ofere idei, astfel incat insasi derularea proiectului dumneavoastra sa fie o bucurie, si nu doar produsul final.

In sectiune "produse" puteti vedea exemple in acest sens. Toate produsele (cu execptia aparaturii si a scaunelorprezentate pe acest site sunt concepute si realizate de catre noi. Mobilierul a fost livrat si montat de catre echipa noastra. Fotografiile sunt realizate in locuintele beneficiarilor, cu acordul acestora, dupa finalizarea montajului.

Promotii

LIVRARI SI IN BUCURESTI

Produsele Kalami Star sunt realzate numai pe baza de comanda. Acestea sunt executate in atelierul nostru si sunt livrate si montate GRATUIT pentru clientii nostrii din Brasov si imprejurimi. Calitatea montajului este foarte importanta si este esential ca acesta sa fie executat de catre personal calificat din cadrul societatii noastre. In aceste conditii suntem asigurati ca putem oferii garantie de 24 luni pentru mobilier, si garantii extinse (ex. 5 ani - sertare Grass).

Masuratori Gratuite

In Brasov si in imprejurimi ne deplasam GRATUIT pentru masurarea spatiilor ce trebuiesc mobilate. Ne folosim de experienta acumulata pentru a va propune cele mai bune solutii de amenajare pentru spatiile dumneavoastra.

Proiectare 3D asistata

Pornim proiectul de la o foaie si un creion. Dar nu ne oprim aici. Fiecare lucrare Kalami Star este prelucrata folosind programe dedicate 3D pentru prezentare proiectului si pentru implementarea lui in productie. Exemple gasiti aici.

Powered by MaxVision

Copyright 2024 © All rights reserved. www.kalamimobile.ro

sus